Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Γεώργιος Γεωργαντάς: Έγκριση συμπληρωματικής πίστωσης για κάλυψη ατομικών αναγκών για καυσόξυλα στα Δασαρχεία Κιλκίς και Γουμένισσας

Πριν ένα μήνα πραγματοποιήθηκε στο  Σ. Σ. Μουριών  συγκέντρωση των κατοίκων με σκοπό να διαμαρτυρηθούν  για τη συνεχόμενη εξαίρεση τους από τον προγραμματισμό των αρμοδίων υπηρεσιών για την κάλυψη των ατομικών τους αναγκών σε καυσόξυλα. Η έλλειψη αυτής της κάλυψης δημιούργησε έντονο αίσθημα αδικίας λόγω της συστηματικής υλοτόμησης για εμπορία που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Μπέλλες.
Ο Βουλευτής Κιλκίς  Γ. Γεωργαντάς στην παρέμβαση του στη συγκέντρωση των κατοίκων δήλωσε ότι  σύμφωνα με τη νομοθεσία στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει υποχρέωση για την κάλυψη των ατομικών αναγκών και δεσμεύτηκε μαζί με τους τρεις Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων να προβεί στις αναγκαίες παραστάσεις. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δασάρχη Κιλκίς κ. Βρούτσα και  με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης  Δασών Κιλκίς κ. Πολιτίδη .
Το δίκαιο αίτημα των κατοίκων έγινε αποδεκτό από τους διευθυντές των αρμόδιων υπηρεσιών και έτσι εγκρίθηκε σήμερα συμπληρωματική πίστωση για κάλυψη ατομικών αναγκών για τα Δασαρχεία Κιλκίς και Γουμένισσας. Η κατανομή των αντίστοιχων ποσών έγινε από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και πλέον απομένει ο Δασάρχης Κιλκίς να πραγματοποιήσει δέσμευση αντίστοιχης ποσότητας καυσόξυλων στην περιοχή Μουριών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των δικαιούχων κατοίκων.

Ο κ. Γεωργαντάς εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους κατανόησαν και προώθησαν το δίκαιο αυτό αίτημα και ευελπιστεί σε παρόμοιο κλίμα και έγκαιρα να γίνεται η διαχείριση των ζητημάτων αυτών και τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε σε όλο τον Νομό να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα των δικαιούχων κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.