Friday, September 29, 2017

Νέα (διοικητική) ενίσχυση για τον Πανσερραϊκό!

Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού, με τιμή και χαρά,  καλωσορίζει στους «κόλπους» της δύο νέα, εκλεκτά, μέλη που διακρίνονται για το πάθος τους με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και, φυσικά, την αγάπη τους για τον ιστορικό Πανσερραϊκό μας!

Ο κ. Κουμπαρούδης Θανάσης είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας «Serraikanea.gr», πρώην δημοσιογράφος με πολυετή θητεία σε ΜΜΕ Σερρών, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ από πέρυσι εκτελεί καθήκοντα υπεύθυνου τύπου στο «Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης» του Δήμου Σερρών, στο οποίο βεβαίως συμμετέχει και ως αθλητής. Τέλος, η «μπασκετική του ταυτότητα» περιλαμβάνει την ιδιότητα του ενεργού «Πελαργού»!

Ο κ. Αραπάκης Γιώργος είναι φυσικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, και κάτοχος MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1997 εργάζεται στο «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα ως Διευθυντή και Υπεύθυνος Έργων. Λόγω της μεγάλης αγάπης του για το μπάσκετ, αγωνίζεται εδώ και χρόνια στο «Εργασιακό Πρωτάθλημα» του Δήμου μας.
Ο Θανάσης κάλυψε τη θέση που προέκυψε στο βασικό «διοικητικό σχήμα των 15» μετά την αποχώρηση του Δ. Γιαννάκη, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του στο αντίστοιχο γυναικείο τμήμα. Ο Γιώργος είναι ο πρώτος από τους συμπολίτες μας που ταυτίστηκε με τον σχεδιασμό και το όραμα της νέας διοίκησης του τμήματος, και προστίθεται στην παραγοντική ομάδα για να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή.

«Μια πόλη, ένας νομός. . . Πανσερραϊκός!»

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.