Thursday, September 28, 2017

ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ – Σ.Ε.Κ ΚΑΙ ΣΥΚΑΠ – ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Χθες 27-9-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου (Σ.Ε.Κ.) για την καταπολέμηση του Λαθρεμπορίου Προϊόντων που Υπόκεινται σε Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης - της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με το Συντονιστικό Κέντρο Αντιμετώπισης Παρεμπορίου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και του παρεμπορίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κος Α. Παπαδεράκης ο οποίος τόνισε τη σημασία που έχει η ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο κέντρων, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, όταν το ζητούμενο είναι η διασφάλιση των δημοσίων εσόδων, η ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, η προστασία του καταναλωτή και η τήρηση των κανόνων του ανταγωνισμού στην αγορά, στοιχείο απαραίτητο για την ανάπτυξη της Οικονομίας.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.