Thursday, September 28, 2017

Εντοπίστηκε κατάστημα στην Κατερίνη που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν 3 άτομα και κατασχέθηκαν 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εντοπίστηκε χθες (27-9-2017) το βράδυ στην πόλη της Κατερίνης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 60 και 58 ετών και μία γυναίκα 30 ετών, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.
Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε η 30χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να επιτρέπει τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια», σε δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες ο 60χρονος και ο 58χρονος.
Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές , από τους οποίους ο ένας κεντρικός υπολογιστής ( server ), καθώς και το χρηματικό ποσό των 835 ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων παιγνίων.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης .

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.