Friday, September 29, 2017

Βασίλης Καλαϊτζίδης: «ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ SEREXPO 2017»

Με αφορμή την έναρξη της ‘’SEREXPO 2017’’ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΣ και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ’’ κος Βασίλης Καλαϊτζίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
‘’Με αφορμή τα εγκαίνια της  SEREXPO 2017, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες λαμβάνουν μέρος, διαθέτοντας  πολύτιμο προσωπικό χρόνο και κόστος, στην προσπάθεια τους να αναδείξουν τα σερραϊκά προϊόντα και υπηρεσίες και να στηρίξουν την τοπική οικονομία.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε δει περισσότερες από 7.000 επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο. Θα πρέπει όλοι μαζί να πιστέψουμε στις απεριόριστες δυνατότητες του Ν. Σερρών, να κατοχυρώσουμε προϊόντα και υπηρεσίες, να ενημερώνουμε σωστά για τους νέους ορίζοντες που θα οδηγήσουν και πάλι την Π.Ε. Σερρών από τις τελευταίες, στις πρώτες θέσεις ανάπτυξης.  Καλή Επιτυχία’’

Β. Καλαϊτζίδης  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.