Thursday, September 28, 2017

"On Air" το νέο site του Δήμου Σιντικής

Σε λειτουργία τέθηκε από την Πέμπτη 28/10/2017 ο νέος επίσημος ιστότοπος του Δήμου Σιντικής, που πλέον είναι προσβάσιμος στο νέο domain www.sintiki.gov.gr.  Η νέα σύγχρονη, λειτουργική και πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα, εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής της στρατηγικής του Δήμου Σιντικής, να προσφέρει στους δημότες άμεση ενημέρωση για τις δημοτικές υπηρεσίες, τα δρώμενα, τους διαγωνισμούς και τις προκηρύξεις καθώς και της πορείας του προϋπολογισμού σε πραγματικό χρόνο.
Παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του τόπου μας, με έναν εύχρηστο διαδικτυακό Τουριστικό Οδηγό, που θα ανανεώνεται συνεχώς.
Στόχος η ανάδειξη του δήμου Σιντικής σε προορισμό επιλογής για επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό, αξιοποιώντας με ευθύνη και σχέδιο το πολύτιμο κεφάλαιο της κληρονομιάς μας.
Στο πλαίσιο αυτό προηγήθηκε και η νέα εικαστική ταυτότητα – λογοτύπο του δήμου μας καθώς και η έκδοση τουριστικών φυλλαδίων στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Το επόμενο διάστημα, ενότητες του νέας ιστοσελίδας του δήμου Σιντικής, θα είναι διαθέσιμες και στην αγγλική γλώσσα.

Το έως πρότινος domain www.sidiki.gr παραπέμπει πλέον ευθέως στη νέα ιστοσελίδα και θ’ απενεργοποιηθεί το επόμενο διάστημα, με το περιεχόμενό της ωστόσο (περιόδου 2011-2017) να είναι προσβάσιμο με link στο www.sintiki.gov.gr.
Πηγήsintiki.gov.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.