Wednesday, September 27, 2017

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ

Γράφει ο Γιάννης Μαγκριώτης 
Το μάθαμε και αυτό.
Η κυβέρνηση, εξήγγειλε δυό φορές, μετά από επισκέψεις υπουργών την "έναρξη παραχώρησης του στρατοπέδου Κόδρα", στον Δήμο Καλαμαριάς, όπως την είχαν ονομάσει.
Μάλιστα, είχαν ετοιμάσει και σχετική φιέστα, με την παρουσία του Πρωθυπουργού, κατά την διάρκεια της ΔΕΘ, την οποία ακύρωσαν, λόγω του φιάσκου της παραχώρησης του στρατοπέδου Παύλου Μελά, στον ομώνυμο Δήμο.
Ομως, όπως αποκαλύφθηκε, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, μέσω του Ταμείου των αξιωματικών "ΤΕΘΑ", δεν δίνει την άδεια στο Δήμο Καλαμαριάς, για να αναπλάσει το πάρκο, που έχει δημιουργηθεί, εδω και 30 περίπου χρόνια, όπως και να συντηρήσει την παιδική χαρά, στην οδό Κερασούντος.
Μάλιστα, το ζητάει και πίσω.
Θυμίζω, οτι πάνω σπό το 50% του στρατοπεδου Κόδρα, εχει παραχωρηθεί σπο τις προηγούμενες κυβερνήσεις και κυρίως του ΠΑΣΟΚ και έχουν κατασκευαστεί σχολεία, το κολυμβητήριο και έχει ανακατασκευαστεί το στάδιο του Απολλωνα Καλαμαριάς.

Μέρος του υπολοίπου, έχει παραχωρηθεί για τις εκδηλώσεις του Δήμου.





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.