Thursday, September 28, 2017

Διεθνή προβολή της Κερκίνης

Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού είναι φέτος στο επίκεντρο των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού που εορτάζεται σήμερα. Ο Ε.Ο.Τ. συμμετέχει στον εορτασμό με δύο δράσεις, πλήρως εναρμονισμένες στο πνεύμα του φετινού μηνύματος.
Από την περασμένη Δευτέρα 25/09/17 προβάλλεται στα κοινωνικά δίκτυα του ΕΟΤ (@visitgreecegr) το φετινό μήνυμα του Π.Ο.Τ. “Sustainable Tourism” προσαρμοσμένο σε μοναδικής ομορφιάς εικόνες από την Ελλάδα.
Τα posts σε Facebook, Instagram Twitter & Google+ παρουσιάζουν τις δυνατότητες εναλλακτικών και θεματικών μορφών τουρισμού, καλώντας τους επισκέπτες της χώρας μας να βιώσουν το φετινό μήνυμα του ΠΟΤ “Travel, Enjoy & Respect”.
Ενδεικτικά προβάλλονται: η Μήλος για τις εναλλακτικές παραλίες της, ο υδροβιότοπος της Λίμνης Κερκίνη στις Σέρρες, εικόνες από πτήσεις με “παραπέντε” πάνω από τα υπέροχα βουνά της Στερεάς Ελλάδας (Αράχωβα έως Λιβάδι), ο ποταμός Λούσιος στην Πελοπόννησο για το “ράφτινγκ” και η Κάλυμνος για την αναρρίχηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/visitgreecegr/videos/10159338042480641/
Πηγήsintiki.gov.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.