Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Η εξέλιξη των εισαγωγών επεξεργασμένου μαρμάρου των ΗΠΑ από τη Βραζιλία κατά το Α΄ Εξάμηνο του 2019


Η Βραζιλία είναι μία από τις κυριότερες χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι της βιομηχανίας φυσικών λίθων. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φυσικών πετρωμάτων παγκοσμίως, μετά την Κίνα, την Ιταλία και την Ινδία, αντιπροσωπεύοντας το 7% της παγκόσμιας παραγωγής. Το μάρμαρο «Holy Spirit» παρέμεινε στην κορυφή του κύριου εξαγωγικού γίγνεσθαι της Βραζιλίας το 2018, αντιπροσωπεύοντας 791,3 εκατομμύρια εξαγωγές, που αντιστοιχούσαν στο 79,37% του συνολικού κύκλου εργασιών της χώρας. Με περισσότερους από 1.000 τύπους πετρωμάτων και χρωμάτων (περισσότερες από 500 ποικιλίες για εμπορική χρήση), η Βραζιλία είναι ο κύριος προμηθευτής για τις ΗΠΑ.
Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον ρυθμό αύξησης των αμερικανικών εισαγωγών επεξεργασμένου μαρμάρου από τη Βραζιλία τόσο σε αξία όσο και σε ποσότητα. βάσει των στοιχείων που διατηρούνται από το United States Census Bureau των ΗΠΑ και έχουν επεξεργαστεί από το Stonenews.eu.


Όπως φαίνεται από τον πίνακα, η αξία των αμερικανικών εισαγωγών επεξεργασμένων προϊόντων μαρμάρου από τη Βραζιλία καθώς και η ποσότητα των εξαγωγών ακολούθησαν ανοδική τάση κάθε μήνα του πρώτου εξαμήνου του 2019. Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος ρυθμός αύξησης της εξαγωγικής αξίας παρατηρήθηκε το Μάρτιο (58,64%), αντανακλώντας την αύξηση της ποσότητας των εξαγωγών κατά 93,81%. Αντίθετα, η χαμηλότερη αύξηση της αξίας των εξαγωγών σημειώθηκε το Φεβρουάριο (10,04%), ενώ η μικρότερη, αλλά ακόμη και αύξηση, της ποσότητας των εξαγωγών καταγράφηκε τον Απρίλιο (10,27%).
*Λόγω της συνεχούς ροής δεδομένων, τα στατιστικά στοιχεία ενδέχεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια του έτους

ΠΗΓΗ: stonenews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.