Friday, September 22, 2017

Ιωσήφ Παναγιωτίδης: Γιατί θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής!!!

Του Χρήστου Κατσαρού
Το όραμα και οι δεσμεύσεις του κ. Παναγιωτίδη με αφορμή την διεκδίκηση του Δήμου Σιντικής με επίκεντρο τον δημότη και την ανάπτυξη της περιοχής μας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της άνοιξης 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 

     H Σιντική μας είναι ένας μεγάλος δήμος με πολύ μεγάλες  δυνατότητες.
    Ο φυσικός ιστορικός και πολιτιστικός πλούτος με τον οποίο είναι ευλογημένος ο τόπος μας , σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα σημαντική  κομβική του θέση στα Βαλκάνια προσφέρουν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης.
    Αντί όμως για ανάπτυξη ο δημότης του δήμου Σιντικής βιώνει μια πρωτοφανή ανικανότητα της παρούσας δημοτικής αρχής που ως απλός  παρατηρητής αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις βασικές του ανάγκες και να καλύψει θεμελιώδεις λειτουργίες του  όπως στην , καθαριότητα, στα αδέσποτα, στα κοιμητήρια, στις λαϊκές αγορές , στην συντήρηση των σχολικών μονάδων και σε πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που συνιστούν την καθημερινότητα των δημοτών και τις οποίες δικαιούται ως Ευρωπαίος πολίτης,
    Οι αντίξοες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας την περίοδο αυτή σίγουρα επηρεάζουν αρνητικά την εκτέλεση πολύ μεγάλων έργων αλλά δεν αποτελούν άλλοθι για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες τις οποίες ο δημότης μας πληρώνει με το παραπάνω και δυστυχώς δεν απολαμβάνει όπως και ό,τι  δικαιούται.
   Οι άστοχες επιλογές της δημοτικής αρχής έχουν σαν αποτέλεσμα την κατασπατάληση πολύτιμων πόρων.  Η  παντελής έλλειψη έγκαιρου και ορθού σχεδιασμού φέρνει τεράστιες καθυστερήσεις σε εκτέλεση έργων όπως οι παιδικές χαρές , σε αναθέσεις εργολαβιών όπως ο φωτισμός , στα καύσιμα και τόσα άλλα.
   Οι δημότες μας πίστεψαν  στις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις και περίμεναν χρηστή διοίκηση, αποτελεσματικότητα , αμεσότητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη, αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού (μονίμων και αιρετών) καθώς και την εκτέλεση κάποιων μεγάλων έργων στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.  
     Αντί αυτού βλέπουμε περιφρόνηση και απαξίωση του δημότη,  αλαζονική συμπεριφορά από ορισμένους αιρετούς, προκλητικές διακρίσεις πολιτών,   κατασπατάληση πόρων καθώς και μια πρωτοφανή ανικανότητα διοίκησης.
   Θα ήταν δυστυχία για τον τόπο όλα τα παραπάνω προβλήματα να είναι αιτία και να αποθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στα κοινά
   Ανήκω σε μία ομάδα πολιτών που μοιραζόμαστε καθημερινά τις ίδιες ανησυχίες και οράματα και μας ενώνουν κοινές αρχές και αξίες . 
   Παρακολουθούμε καθημερινά την πορεία του δήμου μας καταγράφοντας και αναλύοντας κάθε διαδικασία ώστε να βρούμε τρόπους βελτίωσης για κάθε τι που γίνεται αλλά και να σχεδιάσουμε τις λύσεις που μπορούν να δοθούν. στις παραλείψεις που παρατηρούμε 
  Με λογική, ρεαλισμό , ευελιξία , δικαιοσύνη και ανοικτό μυαλό σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου στον οποίο από επιλογή επενδύσαμε τις ζωές των παιδιών μας και τις δικές μας
    Mετά από δεκάδες επαφές και συζητήσεις με επιχειρηματίες, αγρότες, και απλούς πολίτες αποφάσισα να  θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών και να ζητήσω την εμπιστοσύνη τους στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές
    Η προσπάθειά αυτή είναι ανοικτή και έχουν θέση όλοι όσοι μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες. και πιστεύουν στις ίδιες αρχές και αξίες.
    Η μετριότητα δεν μπορεί με καμία δικαιολογία να καθιερωθεί ως η μόνη εφικτή πραγματικότητα
    Χρησιμοποιώντας κάθε νέα ιδέα από νέους ανθρώπους και εκμεταλλευόμενοι την πολύτιμη εμπειρία των παλαιοτέρων μπορούμε να συνθέσουμε ένα ιδανικό μίγμα ώστε να εφαρμόσουμε το σχέδιό μας , να βγάλουμε την Σιντική από το τέλμα. και να την οδηγήσουμε στο μέλλον που δικαιούται !! . 
   Έχουμε όλοι μας το ιστορικό καθήκον να μήν αφήσουμε τον τόπο στην τύχη του
Ο βασικός παράγοντας επιτυχίας σε  κάθε προσπάθεια είναι πάντα ο άνθρωπος
Σας χρειάζομαι όλους
με εκτίμηση
Ιωσήφ Παναγιωτίδης
Υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής
Σιδηρόκαστρο
τηλ 6937479215
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


       Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης γεννήθηκε το 1959 στο Καπνόφυτο Σιντικής Σερρών
  Αποφοίτησε από το Παλλατείδιο γυμνάσιο Σιδηροκάστρου και από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το Ιούλιο του 1980 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού.
   Υπηρέτησε σε πολλές και σημαντικές Μονάδες Πεζικού, Αεροπορίας Στρατού καθώς και σε επιτελικές θέσεις Συγκροτημάτων και Σχηματισμών.
  Μεταξύ των άλλων διετέλεσε Δκτής Λόχου Προκαλύψεως Καστανεών Έβρου, Διοικητής Λόχου Αεροπορίας Στρατού, Διοικητής Τάγματος Πεζικού στον Έβρο , Διοικητής Μ/Κ ΤΠ στην Νήσο Κύπρο, Επιτελής σε Συγκρότημα Πεζικού, Εκπαιδευτής Πτήσεων στην σχολή Αεροπορίας Στρατού, Εξεταστής πτήσεων, δοκιμαστής αεροσκαφών και ελικοπτέρων, Υποδιοικητής και Διευθυντής Σπουδών Σχολής Αεροπορίας Στρατού,  Επιτελής Σχηματισμού Αεροπορίας Στρατού Καθηγητής στη Σχολή Διοικήσεως και Επιτελών, Σύμβουλος Αεροπορίας Στρατού, Διευθυντής Έδρας στην Σχολή Διοικήσεως και Επιτελών.
  Οργάνωσε και λειτούργησε ως αρχιεκπαιδευτής  για πρώτη φορά το σχολείο ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ προκειμένου να εξασφαλιστούν τα Εθνικά συμφέροντα στην περιοχή της Μεγαλονήσου.
  Συμμετείχε σε δεκάδες ώρες δασοπυρόσβεσης ως χειριστής ελικοπτέρου
  Έχει αποφοιτήσει από όλα τα σχολεία του Όπλου του.
        Είναι απόφοιτος της Σχολής Αεροπορίας Στρατού και  της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών.
     Στην διάρκεια της σταδιοδρομίας του τιμήθηκε με τις εξής διακρίσεις:
     α.  Μετάλλιο Στρατιωτικής αξίας Γ΄ Τάξης.
     β.  Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα.
     γ.  Χρυσό Σταυρό του Τάγματος Τιμής.
     δ.  Διαμνημόνευση Ευδοκίμου Δκσεως Β΄ Τάξης.
     ε.  Διαμνημόνευση Επιτελούς Β΄ Τάξης.
     στ. Παράσημο του Ταξιάρχη του Φοίνικα.

     Εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της ένωσης γονέων του δήμου Καλαμαριάς και διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων στο δημοτικό και το γυμνάσιο Σιδηροκάστρου.
      Διετέλεσε σύμβουλος επενδύσεων στο ING group επι 20 χρόνια.
      Είναι ιδρυτικό μέλος και εκπρόσωπος στην Ελλάδα της διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης HUMAN PLUS
      Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά
      Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα - Αικατερίνη Παναγιωτίδου και έχει τέσσερα  τέκνα (την Σαββατώ, τον Παναγιώτη,  την Μαρία–Ραφαηλία και τον Γεώργιο-Ηλία.)


2 comments:

  1. Διαμαντής ΔιαμαντιδηςSeptember 22, 2017 at 9:17 PM

    Επιτέλους ένα σοβαρό άτομο πού επιθυμεί νά λάβει μέρος στά κοινά τού δήμου Σιντικης. Ελπίζω οί δημότες νά ξεκολλήσουν από απλά κομματικά κριτήρια καί νά δώσουν στόν Ιωσήφ τά ηνία τού δήμου. Δύσκολα θά βρεθεί ποιό κατάλληλο άτομο γιά αυτό τό πόστο.



    ReplyDelete
  2. Γνωρίζω προσωπικά τον αξιαγάπητο Ιωσήφ, αφενός, γιατί επί 4 χρόνια υπήρξαμε συμμαθητές - συμφοιτητές στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αφετέρου,γιατί συνοδοιπόροι για κάποιες 10ετίες στο στράτευμα, είχα την ευκαιρία, άμεσα και έμμεσα, να γνωρίσω, αρχικά τον άνθρωπο, έπειτα τον ικανό άνδρα και στην συνέχεια τον επιτυχημένο συνάδελφο. από κάθε πτυχή του χαρακτήρα του και των δυνατοτήτων του. Οφείλω. ως εκ τούτου να ομολογήσω και να καταθέσω δημόσια όλα εκείνα που πιστεύω για τον φίλο, τον συνάδελφο, τον άνθρωπο, τον οραματιστή, τον στοχαστή, τον κοινωνικό σήμερα και ευελπιστώ τον πολιτικό άνδρα αύριο! --ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΙΩΣΗΦ!

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.