Saturday, June 15, 2019

Εξαιρετική η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης Σερρών 2019 (βίντεο – Φώτο)

Τους απόφοιτους της ΣΤ' τάξης 2019 του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης Σερρών είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 σε μια εξαιρετική τελετή αποφοίτησης. ... για πρόοδο και ευόδωση κάθε στόχου τους στο Γυμνάσιο.
Μια φαντασμαγορική βραδιά οργανωμένη με τρόπο που να μείνει αξέχαστο σε όλη τη ζωή των αποφοίτων του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης.


Η Δασκάλα της ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης, κα Φυταγκουρίδου Όλγα, ο Διευθυντής κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ρίζος Δεβετζής, οι γονείς: Ζωή Καλομοίρη, Γιώργος Νικολαΐδης και ο Γιάννης Δανατζής, οι μαθητές και οι μαθήτριες: Ιφιγένεια, Βασίλης, Μυρσίνη, Πολυξένη, Μαρία, Γιάννης, Μιχάλης, Δημήτρης και ο Μιχαλάκης, παραχώρησαν συνέντευξη στη Γραφίδα Σιντικής και στον αρθρογράφο της, Χρήστο Κατσαρό, αναφορικά με την αποφοίτηση τους από το Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης, την Παρασκευή 14 Ιούνιου 2019.

Συνέντευξη μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων μετά την τελετή αποφοίτησης στο Δ.Σ. Ροδόπολης 14.6.19 https://youtu.be/VEwC7FC8KtE


Εξαιρετική η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτ.  Σχολείου Ροδόπολης Σερρών 2019 https://youtu.be/V6yg7V9JW-0


Γονείς και μαθητές αποχώρησαν με τις ήδιστες των εντυπώσεων.

Φωτογραφίες: 























































































































































No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.