Monday, June 17, 2019

Επίσκεψη Μιχάλη Δεμερτζή στο Σιδηρόκαστρο


Το Σιδηρόκαστρο, πρωτεύουσα της επαρχίας Σιντικής, επισκέφθηκε την Κυριακή 17/6/2019, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Δεμερτζής Μιχάλης.

Σε σύσκεψη γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε με νέους και νέες της περιοχής, δόθηκε η δυνατότητα για ανταλλαγή απόψεων και διεξοδική συζήτηση σε θέματα νεολαίας, που απασχόλησαν και απασχολούν την Ελληνική κοινωνία όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και που αποτελούν μέσα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την αιχμή του δόρατος, στο δρόμο προς την κάλπη της 7ης Ιουλίου.


Η αυτοπεποίθηση και τα πολιτικά επιχειρήματα, αποτελούν τα βασικά στοιχεία της επικοινωνίας μας με τους νέους και νέες σε κάθε χώρο, τόπο δουλειάς, χωριό ή πόλη, χώρο διασκέδασης και πολιτισμού. Απέναντι στα δεκάδες face news των αντιπάλων μας, εμείς προτάσσουμε με έμφαση τις καθαρές πτυχές του πολιτικού μας προγράμματος.
Ενός προγράμματος, που σε αντίθεση με τα νεοφιλελεύθερα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας, που στόχο έχουν: την ολοκληρωτική διάλυση των εργασιακών κατακτήσεων, την ισοπέδωση των μισθών και συντάξεων, την ιδιωτικοποίηση της υγείας και παιδείας και την εγκατάσταση για άλλη μια φορά ενός αποικιακού τύπου διαπλεκόμενου συστήματος διακυβέρνησης μεταξύ ημετέρων, προβάλλει τον άνθρωπο, την εργασία, τα κοινωνικά δικαιώματα, την σωστή αμοιβή, την παιδεία, την υγεία και τον πολιτισμό ως τα βασικά λιθάρια του οικοδομήματος μιας Ελλάδας, ισότιμο μέλος της Ευρώπης, μιας Ελλάδας ατμομηχανής της ανάπτυξης στην Ευρώπη των λαών.
Μιας Ελλάδας των πολλών και όχι των λίγων και αρίστων.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.