Friday, June 14, 2019

Η καρδιά της Πολιτικής Οικολογίας συνεχίζει να χτυπάει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Σχετικά με την πρόσφατη δήλωση αποχώρησης 31 μελών των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη, η Συντονιστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει τη λύπη της για την εξέλιξη αυτή.


Προς αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων, θα πρέπει όμως να τονισθεί ότι η αποχώρηση αφορά μόνο μέλη της τοπικής οργάνωσης Κέντρου Θεσσαλονίκης και σίγουρα όχι στο σύνολο αυτών. Τα εν λόγω μέλη, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν ανενεργά επί σειρά ετών και ουσιαστικά δεν συμμετείχαν στη λειτουργία των συλλογικών οργάνων του κόμματος και ούτε και στο πρόσφατο έκτακτο συνέδριο που αποφάσισε την εκ νέου εκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Για τους Οικολόγους Πράσινους, οι πολιτικές διαφωνίες δεν μπορούν να σημαίνουν και αυτόματα αποχώρηση, ειδικά στο χώρο μας, όπου βασική αρχή αποτελεί ο σεβασμός της άποψης της μειοψηφίας.
Η Πολιτική Οργάνωση των Οικολόγων Πράσινων Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει απρόσκοπτα την διεύρυνση του χώρου της Πολιτικής Οικολογίας εντάσσοντας στις τάξεις της συνεχώς νέα ενεργά μέλη.
Συνεχίζουμε με πείσμα και κύριο οδηγό τα προτάγματα της πολιτικής οικολογίας για την ταυτόχρονη οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση  και προστασία της φύσης και της ζωής των συμπολιτών μας, μακριά από προσωπικές στρατηγικές και εφήμερες συμμαχίες.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.