Thursday, June 13, 2019

Μιχάλης Δεμερτζής: Η δική σας φωνή, με τον δικό σας άνθρωπο στη Βουλή!

Ο αγώνας για την ανάκαμψη της οικονομίας, με ισότητα προς όλους τους κοινωνικούς ιστούς και ατέρμονη ανθρωπιστική δράση οφείλει να συνεχιστεί!

Η ματωμένη από τα αποκαΐδια των μνημονίων γενιά μας, με τις κίβδηλες υποσχέσεις του επάρατου παλαιού δικομματισμού και την ακραία πολιτική λιτότητας που εφάρμοσε, υφίσταται να κλειδωθεί στο χρονοντούλαπο του παρελθόντος.
Με ιδιαίτερη τιμή, σας ανακοινώνω με κάθε επισημότητα την συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου, ως Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών με το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.


Με στόχο την αποτροπή της παλινόρθωσης όλων αυτών που χρεωκόπησαν την Ελλάδα, που μας επέβαλαν την εποπτεία της Τρόικας, των υπαίτιων για χιλιάδες αυτοκτονίες και εκείνων που έστειλαν στη ξενιτιά το παραγωγικότερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
Δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, που έδιωξε τον μνημονιακό καθεστώς, έφερε την ελπίδα στην μικρομεσαία τάξη και στέκεται μόνιμα στο πλευρό του αδυνάμου.
Εκπροσωπώ ένα τεράστιο σύνολο ανθρώπων που ατιμάστηκε, αλλά έμεινε ακέραιο στις αρχές για μια δίκαιη κοινωνία. Που πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά της αδηφάγου κρίσης και οδοιπορεί με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση μιας σίγουρη καθημερινότητας απαγκιστρωμένη από τον βραχνά των εξωτερικών δυναστών.
Ξεκινάμε μαζί, τον αγώνα για την εκπλήρωση των στόχων που θέσαμε!
Η δική σας φωνή, με τον δικό σας άνθρωπο στη Βουλή!
Μιχάλης Δεμερτζής
Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σερρών.




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.