Saturday, June 22, 2019

Αναστάσιος Λασπάς: Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας!


Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών με τον ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος Λασπάς σε μήνυμα του για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου αναφέρει:.
Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Προσωπικά, νιώθω τιμή και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή μου σε αυτή τη μεγάλη και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.


 Θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή γιατί θεωρώ χρέος προς την πατρίδα μου, να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, μαζί  με τους συμπολίτες μου, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες του Ν. Σερρών.
Τα τελευταία 4 χρόνια, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν οι κοινωνικές πληγές και να μπει η Ελλάδα σε πορεία  βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.
Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προοδευτικός-δημοκρατικός κόσμος της χώρας καλούμαστε να αγωνιστούμε για την υπεράσπιση όσων έχουμε πετύχει, αλλά κυρίως για τη συνέχεια και διεύρυνση αυτής της προσπάθειας, ώστε όλοι και όλες να νιώσουν τη θετική αλλαγή στη ζωή τους.
Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Με τη νίκη!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.