Tuesday, June 25, 2019

Επίσκεψη Μ. Τζελέπη στις υπηρεσίες της ΠΕ Σερρών


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Σερρών του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μιχάλης Τζελέπης πραγματοποίησε επίσκεψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, την Δευτέρα 24-6-2019.
Ο κ. Τζελέπης, αφού πρωτίστως συνάντησε και συνομίλησε με τους υπαλλήλους των υπηρεσιών προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Νομός Σερρών, δυστυχώς, στις μέρες μας είναι αντιμέτωπος με πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Σερρών, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των υπαλλήλων που την αποτελούν, αντιμετωπίζουν σημαντικά, καθημερινά, διαχειριστικά προβλήματα. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αδιαφορία της Κυβέρνησης προς τις Περιφέρειες και στην γενικότερη, απαξίωση που διέκρινε την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Θεσμούς.


 Συγκεκριμένα, με βάση την ενημέρωση που έλαβα από τους υπαλλήλους, η έλλειψη πόρων, η δυσβάσταχτη γραφειοκρατία και ο παρωχημένος τρόπος παροχής υπηρεσιών είναι βασικά προβλήματα που καλούνται οι υπάλληλοι να διαχειριστούν μόνοι τους, με τις δικές τους δυνάμεις. Χρειάζεται αγώνας, δουλειά, μέθοδος και σχέδιο προκειμένου να αναβαθμιστούν οι δομές και  οι υπηρεσίες της Περιφέρειας. Το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο φορέας που πάντα πίστευε στην αυτοτέλεια των ΟΤΑ ά και β΄ βαθμού και πάντα στηρίζει τις Περιφέρειες. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για καλύτερες συνθήκες εργασίας για όλους  τους υπαλλήλους της ΠΕ Σερρών και θα διεκδικήσω με όποιον τρόπο μπορώ μεγαλύτερη διαθεσιμότητα πόρων για την επίλυση των βασικών προβλημάτων της Περιφέρειάς των Σερρών. Η Περιφέρειά μας είναι η καθημερινότητά μας».
Τέλος, ως Υπεύθυνος Αγροτικής Πολιτικής του «Κινήματος Αλλαγής» επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις: Αγροτικής Ανάπτυξης,  Πολιτικής Γης και τις Κτηνιατρικές υπηρεσίες, με τις οποίες διατηρεί στενή σχέση και συνεργασία, λόγω της θεσμικής του ιδιότητας. Μετά την επίσκεψη, ο κ. Τζελέπης χαρακτηριστικά σχολίασε ότι: «Σ’ αυτήν την Κοινοβουλευτική μου θητεία διατηρούσα καθημερινή επικοινωνία με τους υπαλλήλους των δύο υπηρεσιών. Θα ήθελα αρχικά να τους ευχαριστήσω για την άμεση ενημέρωση που μου παρείχαν αυτά τα 4 χρόνια με κύριο σκοπό και στόχο την άμεση επίλυση όλων των αγροτικών θεμάτων. Παραμένω ενεργός, δίπλα στον αγροτικό κόσμο και στις υπηρεσίες που τον στηρίζουν  προκειμένου να μετατρέψουμε τον πρωτογενή τομέα σε καθοριστικό παράγοντα-συντελεστή εξόδου από την κρίση». 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.