Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Νέα προοπτική για το νομό μας η υποψηφιότητα Λασπά Αναστασίου


Η υποψηφιότητα του Λασπά Αναστασίου είναι μια υπεύθυνη, σοβαρή επιλογή κάθε Σερραίου πολίτη, η οποία δίνει νέα δυναμική και προοπτική για το μέλλον του νομού μας.
Γνώστης των αγροτικών ζητημάτων μέσα από την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής  με αγώνες για τη βελτίωση της εκπαίδευσης  των παιδιών μας και ως οικονομολόγος θα συμβάλλει  ενεργά  και με  συνέπεια στην οικοδόμηση μιας σύγχρονης, ισχυρής και βιώσιμης παραγωγικής βάσης.
Η κρίση των πολιτών είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στη δυναμική αυτή, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και της χώρας μας. Χρειαζόμαστε νέους πολιτικούς για τους οποίους υπάρχει η εγγύηση της μέχρι τώρα πορείας τους στα κοινά, της γνώσης της πραγματικότητας, της συνέπειας. Ανθρώπων της δημοκρατίας και της αξιοσύνης, της προσφοράς και της δημιουργικότητας. Ο τόπος χρειάζεται ικανούς και συνεπείς ανθρώπους!
Για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα του αύριο με κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και ελπίδα.

Βιογραφικό Λασπά Ε. Αναστασίου


Ο Λασπάς Αναστάσιος του Ευαγγέλου είναι Δάσκαλος και Οικονομολόγος, μέλος του Ο.Ε.Ε., με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση - Οργάνωση Ε.Μ. και Μετεκπαίδευση (Διδασκαλείο ΑΠΘ). Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας Ν. Σερρών. Συνδικαλιστής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επί 25ετία,  μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Σερρών, Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Σερρών για συνεχόμενα 10 έτη και σε πανελλαδικό επίπεδο αντιπρόσωπος ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ. Γεννημένος στις 6-3-1966 στην Πεντάπολη Σερρών και κατοικεί στην πόλη των Σερρών. Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Μανταρλή Χριστίνα (καταγωγή από Κοίμηση Σερρών) και πατέρας του Βαγγέλη (26 ετών) Δασκάλου Ειδικής Αγωγής και της Πετρούλας (23 ετών) φοιτήτριας Γεωπονίας στο ΑΠΘ. Υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ (1983-2013) και είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (2014-2019).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.