Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Επίσκεψη υποψηφίου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Κώστα Καρπουχτσή στον Οικοπεριηγητή και συνάντηση με βουβαλοτρόφους της Κερκίνης


Μία ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής. Ο κ. Καρπουχτσής στο πλαίσιο της περιοδείας του, επισκέφθηκε επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο αγροτουριστικής ανάπτυξης, όπως αυτή του «Οικοπεριηγητή», στην τοπική κοινότητα Κερκίνης, αλλά και επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα με πρώτη ύλη το βουβάλι και τα παράγωγά του.
Ο υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Γιάννη Ρέκλο, ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους του «Οικοπεριηγητή» και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές της.

«Το κομμάτι του αγροτουρισμού είναι τόσο βασικό για την ανάπτυξη της οικονομίας, όσο είναι και η ανάσα για τον άνθρωπο. Όταν μιλάμε για αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, αυτό ακριβώς εννοούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται και είναι διαθέσιμοι να κάνουν βήματα μπροστά, να επενδύσουν, διαφυλλάτοντας παράλληλα το περιβάλλον. Σ' αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους με επενδυτικά και φορολογικά κίνητρα, να τους διευκολύνουμε μειώνοντας τη γραφειοκρατία» δήλωσε ο κ. Καρπουχτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.