Friday, June 28, 2019

Επίσκεψη Κώστα Καρπουχτσή στη ΔΕΥΑΣ


Τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Σερρών (ΔΕΥΑΣ) επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής.

Ο κ. Καρπουχτσής συναντήθηκε με τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ Νίκο Σαφαρίκα και συζήτησαν για τα έργα που διαχειρίζεται αυτή την περίοδο η ΔΕΥΑΣ και για τα οποία διασφαλίστηκε η ανάλογη η χρηματοδότηση.

"Στη συνάντηση με τον Δ/ντη της ΔΕΥΑΣ, με τον οποίο είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και απο τη θέση μου ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων, συζητήσαμε την πορεία και τη χρηματοδότηση του φορέα" ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία" και συμπλήρωσε: "Πάνω από 12 εκ ευρώ εξασφαλίστηκαν για τη ΔΕΥΑΣ μέσω του καινοτόμου χρηματοδοτικού εργαλείου ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που σχεδίασε η Κυβέρνηση, πρόκειται έργα που βελτιώνουν τόσο την ποιότητα του δικτύου και εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος».

Ο κ. Καρπουχτσής τόνισε επιπλέον ότι μέσω του προγράμματος «ΦιλόΔημος» δόθηκε χρηματοδοτική ανάσα στους Δήμους και αντιμετωπίστηκαν διαχρονικές ελλείψεις στις υποδομές των Δήμων και των δημοτικών Επιχειρήσεων για να δρομολογήσουν σημαντικές παρεμβάσεις αναπτυξιακής σημασίας.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.