Monday, June 24, 2019

Επίσκεψη Α. Λασπά στο Νοσοκομείο Σερρών


Το πρωί της Κυριακής 23-6-19 ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σερρών Λασπάς Αναστάσιος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και συζήτησε μαζί του για ζητήματα που αφορούν τους υπαλλήλους. Ο κ. Λασπάς είναι  ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος όσον αφορά το χώρο της υγείας και θέλησε να ακούσει τη φωνή των εργαζομένων οι οποίοι βιώνουν την καθημερινότητα του Γεν. Νοσοκομείου από μέσα. Η οπτική του εργαζομένου έχει βαρύνουσα σημασία για τον υποψήφιο Βουλευτή γιατί και ο ίδιος υπήρξε συνδικαλιστής  στην εκπαίδευση εδώ και τριάντα χρόνια. Θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση, γιατί μόνο όταν είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι, μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στο έργο τους. Για τον κ. Λασπά η υγειονομική περίθαλψη και η υγεία των συμπολιτών του είναι πρώτιστη υποχρέωση της πολιτείας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σχεδιάζεται ενδυνάμωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, προσλήψεις 10.000 γιατρών-νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού για το 2019-2022, ανανέωση των υποδομών και του εξοπλισμού  του ΕΣΥ και δαπάνες για τη δημόσια υγεία στο 6% του ΑΕΠ.



Το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε τα χωριά Μεγαλοχώρι, Βυρώνεια, Νεοχώρι, Ακριτοχώρι, Πετρίτσι, Λιβαδιά, Κερκίνη όπου η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή και οι συζητήσεις μαζί τους άκρως ενδιαφέρουσες. Χαρακτηριστικά  ο κ. Λασπάς ανέφερε στους κατοίκους: «Παραλάβαμε μια χώρα με αγρότες και συνεταιρισμούς χρεωμένους. Μετά την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ, οι συνέπειες για αγρότες και συνεταιρισμούς  ήταν ο οικονομικός στραγγαλισμός και η υποθήκευση της περιουσίας τους. Για δε τα χρέη ο κύριος Μητσοτάκης έχει προτείνει να συμψηφιστούν τα χρέη των αγροτών με τις επιδοτήσεις, να πάρει δηλαδή το κράτος τις επιδοτήσεις μέσα από την τσέπη των αγροτών! Σήμερα οι αγρότες έχουν Ρυθμίσεις για προστασία επιδοτήσεων και Ελάφρυνση από τα χρέη και τα κόκκινα δάνεια».







No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.