Thursday, June 13, 2019

Δήλωση Κώστα Καρπουχτση-Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία


Μία όμορφη και ομολογουμένως δύσκολη «μάχη» ξεκινά. Είναι μεγάλη η τιμή που μου κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, θέτοντάς με υποψήφιο βουλευτή στο νομό Σερρών. Η υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σηματοδοτεί τη νέα εποχή. Τη νέα εποχή που θέλει να δώσει λόγο και ρόλο στους νέους, που αξιοποιεί τις δυνατότητές τους, που φέρνει τη «φρεσκάδα» όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και σε ιδέες και αντιλήψεις. Τη νέα εποχή που φέρνει στο «προσκήνιο» την επιχειρηματικότητα, τις επαγγελματικές ευκαιρίες, την αξιοποίηση του επιστημονικού προσωπικού. 


Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών, και κανείς δεν περισσεύει. Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια ο ελληνικός λαός, χάρη στις θυσίες του και την πολιτική που ασκήθηκε από την κυβέρνηση, καλείται να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για τη νέα τετραετία που είναι απαλλαγμένο από την έγκριση της τρόικας, ένα πρόγραμμα που σηματοδοτεί το μέλλον μας. 

Στις 7 Ιουλίου ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να διεκδικώ με γνώμονα το δίκιο, την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. 
Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για να μη γυρίσει η Ελλάδα πίσω. 

Ψηφίζουμε για να τα αλλάξουμε όλα. 
Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας, και σας καλώ να με εμπιστευτείτε να το κάνουμε μαζί!

Με εκτίμηση 
Κώστας Καρπουχτσής 
Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών "ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία"

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.