Thursday, June 27, 2019

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται, αλλά υλοποιεί προτάσεις της κοινωνίας των Σερρών


Ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Ε. Γιαννακίδη η οριστική ένταξη των δύο «Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου» στην πόλη των Σερρών και στην πόλη του Σιδηροκάστρου, συνολικής επένδυσης ποσού ύψους 1.867.200,00€ και 1.796.800,00€ αντίστοιχα. (3.664.000€).
Οι προτάσεις θα χρηματοδοτηθούν με ποσοστό ενίσχυσης 100%,  προκειμένου να υλοποιηθεί ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων με στόχο την ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική.
Είναι αυτονόητο ότι πάμπολλα θα είναι τα ωφέλει για την τοπική οικονομία και συνολικά για την κοινωνία των Σερρών. Από τη δράση αυτή θα επωφεληθούν πάνω από 250 επιχειρήσεις του νομού μας, όπως ανακοινώσε στην ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Υπουργό,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.