Sunday, June 30, 2019

Οριστικό: Στην Νάπολι ο Μανωλάς!


Στην Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία των «παρτενοπέι» τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Ρόμα.
Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ στην Ιταλία, έφτασε στο τέλος του!
Ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νάπολι, αποχωρώντας από την Ρόμα έπειτα από πέντε χρόνια στην «Αιώνια Πόλη», υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «παρτενοπέι», με τις ετήσιες απολαβές του να εκτιμώνται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων κοστίζει ουσιαστικά στην Νάπολι το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Αμαντού Ντιαβαρά, καθώς η Ρόμα θα πληρώσει 21 εκατομμύρια ευρώ για τον 21χρονο χαφ.
Ο Μανωλάς αποτελούσε διακαή πόθο του Κάρλο Αντσελότι και πλέον θα συνθέσει μαζί με τον Καλιντού Κουλιμπαλί ένα από τα πιο γρήγορα και δυνατά αμυντικά δίδυμα του ιταλικού πρωταθλήματος.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες, για να κλείσει έτσι και τυπικά η μεταγραφή του Έλληνα στόπερ.

⚠
📢 Si è sbloccato l'affare , in corso lo scambio di documenti con la
💰 Il pagherà la clausola di 36 milioni, per alla la valutazione è di 21 milioni
63 people are talking about this

Πηγή: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.