Tuesday, November 5, 2019

Με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτής Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης


Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΖΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Του Χρήστου Κατσαρού  


Σε χαλαρό κλίμα βρέθηκε να συζητά η κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία σε γνωστό εστιατόριο στου Ψυρρή μετά από πρόσκληση του προέδρου της, κυρίου Αλέξη Τσίπρα. Γνωστά ονόματα της κοινοβουλευτικής ζωής του τόπου, όπως ο κος Πολάκης, βουλευτής Χανίων, ο κος Αβραμάκης, βουλευτής Σερρών, η κα Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής της Α' Θεσσσαλονίκης, ο κος Νίκος Παππάς, βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών και ο κος Τριανταφυλλίδης , βουλευτής της Α΄Θεσσαλονίκης, έδωσαν το παρόν στην συνάντηση. Μάλιστα ο κος Αβραμάκης είχε τη δυνατότητα να θέσει στον πρόεδρο του κόμματος και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέματα που αφορούν τον νομό Σερρών αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σε μία χαλαρή συζήτηση το ενδιαφέρον για τους πολίτες και την χώρα παραμένει αμείωτο.








No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.