Tuesday, November 5, 2019

Χαιρετισμός Προέδρου ΚΕΔΗΣ


Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι, σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών συστήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας, της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης και του περιβάλλοντος, με απώτερο στόχο την πολιτιστική, αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Διαθέτει τις Δομές: "Βοήθεια στο Σπίτι", "Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ)", "Φιλαρμονική Δήμου Σερρών", "Εικαστικό Εργαστήρι ΑΡΤΙΟ", "Σχολή Χορού" κ.άλ.


Μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα και αποτελεσματικά ,για τις δραστηριότητες όλων των δομών και των τμημάτων μας, για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις και τους διαγωνισμούς προμηθειών.
Θέλησή μας είναι να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας για απορίες αλλά και προτάσεις σας, για βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
Θα επιθυμούσαμε τη συνδρομή σας σε θέματα εθελοντισμού, συμπράξεων και συνεργιών  με φορείς, συλλογικότητες, αλλά και μεμονωμένα άτομα, προκειμένου να κάνουμε πράξη το όραμα της νέας δημοτικής αρχής του Δημάρχου μας κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, ότι στο Δήμο Σερρών, μαζί μπορούμε καλύτερα!
Η Πρόεδρος
Δρ. Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.