Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Αμοιβαίες δεσμεύσεις αξιοποίησης της πρότασης για δανειοδότηση του Αυτοκινητοδρομίου AE OTA, από την ΠΝΠ. Ενημέρωση του ΔΣ από την Αριάδνη Παπαφωτίου

--Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών είχε την περασμένη Τρίτη 19/5/2020 η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων  Αριάδνη Παπαφωτίου.

--Η κ. Παπαφωτίου  ενημέρωσε τους κ.κ. Γιώργο Ματθαίου Πρόεδρο, Γιώργο Μήχο Δ/νοντα Σύμβουλο, Γιώργο Γούνα Α’ Αντιπρόεδρο και  Οδυσσέα Παπαδημητρίου εκπρόσωπο ΛΑΜΣ  σχετικά με την πρότασή της να δανειοδοτηθεί το Αυτοκινητοδρόμιο μέσω του άρθρου 44 της ΠΝΠ (30/3/2020) για να κατασκευαστεί η Πίστα.--Κατά την διάρκεια της σύσκεψης επέδωσε στα μέλη του ΔΣ γραπτώς την πρότασή της με όλα  τα αξιοποιήσιμα  στοιχεία και επιχειρήματα που την κάνουν υλοποιήσιμη, ανέπτυξε το πλήρες σκεπτικό και τις δυνατότητες και κάλεσε σε συστράτευση αξιοποίησης της.  Το ενδιαφέρον του ΔΣ ήταν ισχυρό και ελήφθησαν αμοιβαίες δεσμεύσεις περεταίρω δράσης.

--«Σκοπός είναι να γίνει η νέα πίστα και άλλα έργα στο Αυτοκινητοδρόμιο, γρήγορα και σωστά.  Χάρηκα πολύ που το ΔΣ με υπευθυνότητα και πραγματικό ενδιαφέρον  προσέγγισε την πρόταση.  Όλα γίνονται όταν υπάρχει σχέδιο, σοβαρότητα και γνώση.  Δεν σταματάμε μπροστά σε κανένα εμπόδιο όταν πρόκειται  για έργα που θα προσθέσουν αξία στον Δήμο μας» τόνισε η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ.  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.