Thursday, May 28, 2020

Αριάδνη Παπαφωτίου: ΛΟΓΙΚΕΣ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΣΤΟ Δ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

--Με πρωτοφανή πολιτική θρασύτητα,  για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος κ. Αλ. Χρυσάφης εξαπέλυσε αναίτια επίθεση εναντίον μου  με αφορμή το θέμα του Αυτοκινητοδρομίου.
Με εκφράσεις που αποδεικνύουν ασέβεια προς τον θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης και  απαξίωση του κύρους όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και του αξιώματός του, δείχνει απλώς ότι έχει απωλέσει την πολιτική λογική. 

--Με «συνεργούς» τον Πρόεδρο του Σώματος, τους διάφορους έμμισθους «Ειδικούς Συμβούλους» του  και εργαλείο την κατά το δοκούν τήρηση του Κανονισμού λειτουργίας του ΔΣ, για μία ακόμη φορά έχασαν την ψυχραιμία τους παραβαίνοντας όλους τους κανόνες διαλόγου και  κόσμιας ανταλλαγής απόψεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιχειρώντας  και επιβάλλοντας φίμωση  με λογικές   γκαουλάιτερ.
--  κ.κ. της Δημοτικής Αρχής,  ο χρόνος σιγά σιγά ξεσκεπάζει τις «δυνατότητες» αλλά και τις σκοπιμότητές σας. Η επιλογή σας να  είστε πολιτικά απολίτιστοι είναι κατήφορος. Δεν θα σας ακολουθήσω. Προέχει το συμφέρον του Δήμου μας σε όλες μου τις πολιτικές επιλογές.

Υ.Γ.
--κ. Δήμαρχε, στην τοποθέτησή μου επι του Αυτοκινητοδρομίου σας ζήτησα εκτός από το να είστε θαρραλέος  όταν αναφέρεστε σε πρωτοβουλίες μας, να μου αποστείλετε και την γραπτή σας αλληλογραφία με τους φορείς που επικαλεστήκατε. Την διαρρεύσατε στα τοπικά ΜΜΕ. Θα περιμένω την σειρά μου.  


--Κατά τα λοιπά, χαίρομαι που οι προτάσεις μας θέτουν τις σωστές προτεραιότητες για την ανάπτυξη των Σερρών και προκαλούν συσπείρωση δυνάμεων για την επίτευξη του στόχου. Εσείς, δυστυχώς αυτοεξαιρείστε από αυτήν την προσπάθεια

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.