Thursday, May 21, 2020

Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός των Άγιων Κωνσταντίνου & Ελένης στην Λιβαδιά Σερρών (Βίντεο-Φώτο)



Του Χρήστου Κατσαρού

Την μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης πανηγύρισε η Εκκλησία μας σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.
Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Σιντικής ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Λιβαδιάς Σιντικής, όπου με μεγάλη λαμπρότητα χθες Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ., τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο.
Στον εσπερινό παραβρέθηκαν η Πολιτευτής Ν. Σερρών «Ελληνικής Λύσης» κα Ελένη (Λένα) Παπαδοπούλου, ο Πολιτευτής «Ελληνικής Λύσης» Πολύκαρπος Τομπουλίδης, ο Πολιτευτής Τέλης Δεβελάσκας, ο Προεδρος Κοινοτητας Λιβαδιάς Παναγιώτης Ζέλιος και πλήθος κόσμου.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, ακoλούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πλατεία Λιβαδιάς Σιντικής Σερρών.
Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός των Άγιων Κωνσταντίνου & Ελένης στην Λιβαδιά Σερρών 20.5.20 https://youtu.be/xW9iO9p3T9o

Φωτογραφίες:
















































































































Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Δημοσιογράφος-ιδιοκτήτης των ενημερωτικών ιστολογίων :
ΓΡΑΦΙΔΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ , ΠΕΝΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΓΡΑΦΙΔΑ και αρθρογράφος του Σερραϊκού Θάρρους, του Θάρρους της Σιντικής και της εφημερίδας Καθημερινός Παρατηρητής Σερρών
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779
E-mail: grafida.sintikis@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.