Monday, May 18, 2020

Αριάδνη Παπαφωτίου: Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους της ΚΕΔΗΣ

"Σας συγχαίρω για την εξαιρετική σας δουλειά στην περίοδο της καραντίνας. Μείνατε με αυταπάρνηση κοντά στους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη".
Η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ έστειλε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών:

=================


---"Θέλω να σας ΣΥΓΧΑΡΩ για την δουλειά που κάνατε στην ΚΕΔΗΣ όλο αυτό το δύσκολο και απαιτητικό χρονικό διάστημα της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων.
--Ήσασταν υποδειγματικοί εργαζόμενοι και κοινωνικοί αρωγοί και αναδείξατε με την στάση και την εργασία σας τον σκοπό και την ανάγκη ύπαρξης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης.
--Γνωρίζω οτι εργαστήκατε με αφοσίωση στα καθήκοντά σας, ακόμη και οτι υπερβάλατε εαυτούς, αψηφώντας τον φόβο και τις λογικές αναστολές κάθε ανθρώπου μπροστά στην έκτακτη υγειονομική απειλή που ενέσκυψε στην ανθρωπότητα. Αυτό, υπερτονίζει την αξία σας.
Να είστε γερές/-οί.

Παρακαλώ διαβιβάστε σε όλο το προσωπικό αυτές τις ευχές μου.
Χριστός Ανέστη

Αριάδνη Παπαφωτίου
Μέλος ΔΣ ΚΕΔΗΣ
Επικεφ ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.