Monday, May 18, 2020

Μαρία Ιωαννιδου: ΜΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΡΟΙΩΝ


Σήμερα (χθες) στις 17 Μαΐου 2020 κλιμάκιο της  Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Σιντικής με επικεφαλής την εκλεγμένη  Μαρία Ιωαννίδου πραγματοποίησε συνάντηση με τους κτηνοτρόφους των Άνω Ποροΐων. Τα προβλήματα των παραγωγών είναι πάρα πολλά στην συγκεκριμένη περιοχή. Οι  υποδομές είναι τέτοιες που  με μεγάλη δυσκολία τα φορτηγά βυτία προσεγγίζουν τα σημεία φόρτωσης του γάλακτος από τις παραγωγικές μονάδες.
Οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να μεταφέρουν το γάλα, μόνοι τους με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα γιατί είναι αδύνατο λόγω της ελλιπής συντήρησης  να φτάσουν τα βυτία των εμπόρων. Όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν δημιούργησαν τις υποδομές ούτως ώστε να δώσουν μια πνοή στο δύσκολο έργο των κτηνοτρόφων. 
Θα ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση για την πλήρη καταγραφή των προβλημάτων και οργάνωση  της πάλης για ένα διεκδικητικό πλαίσιο με βάση τις ανάγκες τους.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.