Monday, May 25, 2020

Λευτέρης Αβραμάκης: «Την Κυριακή αποτίσαμε φόρο τιμής στους σφαγιασθέντες και ξεριζωμένους Πόντιους προγόνους μας»

Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης,   την Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις της Αντιπεριφέρειας Σερρών για την «Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου» ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων. Με αφορμή τη συμμετοχή του αυτή δήλωσε:

«Την Κυριακή η πόλη μας τίμησε τους 353.000 σφαγιασθέντες και ξεριζωμένους Πόντιους προγόνους μας, που έπεσαν θύματα της αγριότητας και του μίσους των Νεότουρκων σε μια οργανωμένη και πολύχρονη επιχείρηση αφανισμού του Ελληνικού στοιχείου από την τουρκική επικράτεια. Τιμήσαμε τους Έλληνες του Πόντου που βρήκαν τραγικό θάνατο από τις ορδές των Τούρκων. Τιμήσαμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας που ξεριζώθηκαν, που άντεξαν στις κακουχίες, που κατάφεραν να προκόψουν. Ως απόγονος Ποντίων και Θρακιωτών προσφύγων νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση καθώς φέτος η Βουλή των Ελλήνων με τίμησε με τον ορισμό μου ως εκπρόσωπό της κατά τις εκδηλώσεις της Κυριακής. Κανείς μας δεν ξεχνά.»  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.