Thursday, May 21, 2020

Ο Οικονομολόγος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής στο Κάθε Μεσημέρι για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης (Βίντεο)

Ο Οικονομολόγος & Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής, στην εκπομπή «Κάθε Μεσημέρι» με την Ελένη Μωραΐτη, σήμερα Πέμπτη 21/5/20, σχολιάζει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Οι χτεσινές εξαγγελίες για "ολοκληρωμένη" στήριξη της ελληνικής οικονομίας, δύο μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας είναι το λιγότερο απογοητευτικές.
Δεν είναι αυστηρή η κριτική, αυστηρή και σκληρή είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κόσμος της εργασίας.»

Ο Κώστας Καρπουχτσής στην εκπομπή «Κάθε Μεσημέρι» για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης 21.5.20 https://youtu.be/j95UyWOLaso


Ο κ. Κώστας Καρπουχτσής αποφοίτησε από το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δεκαπενταετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την διαχείριση και την αξιολόγηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και έργων συγχρηματοδοτούμενων από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέχοντας συμβουλές τόσο δημόσιους φορείς όσο και σημαντικές ιδιωτικές επιχειρήσεις. Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής νομού Σερρών με το ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Από το 2015 έως το 2019 διετέλεσε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του δήμου Σερρών. Το 2019 διετέλεσε Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ. Από το 2015 έως 2019 συνεργάστηκε ως Σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης). Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ της ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.