Tuesday, October 17, 2017

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. Παίδων:Αποτελέσματα 1ης και 2ης αγωνιστικής

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2017-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α’ ΦΑΣΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: 1Η και 2Η αγωνιστική

Ξεκίνησε πρόσφατα το παιδικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης για τον Α’ όμιλο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. στο οποίο ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ - ΚΡΙ συμμετέχει με ένα καινούργιο σύνολο που προπονεί και κοουτσάρει ο Σταύρος Ιωσηφίδης. Τα «λιοντάρια» διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και παρουσιάζονται βελτιωμένοι από μέρα σε μέρα.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας, η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Α.Ε. Σερρών, η οποία επικράτησε με σκορ 90-33. Παρά την ήττα, ο κος Ιωσηφίδης ικανοποιήθηκε από την προσπάθεια και τη μαχητικότητα των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη. Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή της Α.Ε.Σ. για τη δουλειά που γίνεται. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και διάκριση στο τέλος του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, στη δεύτερη αγωνιστική (14.10.2017) οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν απέναντι στη νεοσύστατη ομάδα της Α.Ε. Λευκώνα πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 58-36. Στο αγωνιστικό μέρος τα «λιονταράκια» μπήκαν δυνατά και συγκεντρωμένα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο για να διεκδικήσει την νίκη. Ο κος Ιωσηφίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας, καθώς φάνηκε η αγωνιστική βελτίωση των παιδιών. Ευχόμαστε στην ομάδα και τον προπονητή της Α.Ε. Λευκώνα καλή επιτυχία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους δυο αγώνες των νεαρών αθλητών μας. Ανάμεσα στους θεατές παραβρέθηκαν και οι αθλητές την ανδρικής μας ομάδας, οι οποίοι είδαν τους μελλοντικούς συναθλητές τους εν δράση. Τους ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και, φυσικά, τους περιμένουμε και στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο 21/10 στις 15:00, όπου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη του Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.
                    «Μια πόλη, ένας νομός…Πανσερραϊκός!»

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.