Sunday, October 22, 2017

Εξιχνιάστηκαν κλοπή φορτηγού και κλοπή από επιχείρηση στις Σέρρες

Συνελήφθη ένας 34χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις
Αφαίρεσε φορτηγό όχημα και στη συνέχεια διέρρηξε επιχείρηση
Εντοπίστηκε το κλεμμένο φορτηγό έμφορτο με τα κλοπιμαία
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν κλοπή φορτηγού και κλοπή-διάρρηξη από επιχείρηση, που έγιναν τα ξημερώματα της 13 Οκτωβρίου 2017 σε περιοχές των Σερρών.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 34χρονος αρχικά αφαίρεσε Ι.Χ.Φ. όχημα από περιοχή των Σερρών και στη συνέχεια διέρρηξε επιχείρηση σε άλλη περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα αξίας περίπου 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του 63χρονου ιδιοκτήτη.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή των Σερρών, το κλεμμένο φορτηγό έμφορτο με τα κλοπιμαία, τα οποία και αποδόθηκαν.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, παραβίαση περιορισμών διαμονής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.