Sunday, October 22, 2017

Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός: «Τρίτωσε το . . . καλό»!

Αήττητος παραμένει ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι στο πρωτάθλημα ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ, αφού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικράτησε εύκολα της ομάδας του Παγγαίου με σκορ 72-50 και εδραιώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μοναδικό «συγκάτοικο» τον ιστορικό ΚΑΟ Δράμας.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί (19-14), η ομάδα των «λιονταριών» μετέτρεψε την αναμέτρηση σε «τυπική διαδικασία», προηγούμενη ακόμη και με 29 πόντους διαφορά στο τέλος της 3ης περιόδου (61-30). Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ομάδα των «κόκκινων» αγωνίστηκε και πάλι έχοντας στη σύνθεση της 5 εφήβους, οι οποίοι μάλιστα σκόραραν όλοι!

Ο προπονητής των «κόκκινων» Φ. Κοκολιός δήλωσε στο τέλος της αναμέτρησης: «Έχοντας μία εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Παγγαίου από τον αγώνα κυπέλλου που έδωσαν με την U20 ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού, προσπαθήσαμε μέσα από την πιεστική άμυνα να περιορίσουμε τις επιθετικές τους πρωτοβουλίες, κυρίως από την περιφέρεια. Το αγωνιστικό πλάνο τηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό και αυτό μας έδωσε για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να προσφέρουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους «μικρούς» μας, οι οποίοι δικαίωσαν με την απόδοση τους το προπονητικό επιτελείο για την επιλογή τους. Περιμένουμε βέβαια αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με ακόμη μεγαλύτερη ένταση».
Τα δεκάλεπτα: 19-14,36-20,61-30,72-50.
Πανσερραϊκός (Κοκολιός): Καϊμακάμης 4, Ιακωβίδης 10, Μπουναρτζής 2, Αποστολίδης 4, Κοπίλης 4, Χατζηστεφάνου 16, Γρίψιος 6, Τσανάκας (8 ασίστ), Σταματόπουλος 10 (1), Παρχαρίδης 16 (4), Γεωργιανός.

Μ.V.P.: Χατζηστεφάνου Νίκος

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.