Tuesday, October 31, 2017

Πανσερραϊκός Κρι Κρι: «Διπλασίασε τις νίκες του»!

ΕΚΑΣΑΜΑΘ
Πρωτάθλημα Έφηβων 2017-2018»

Πανσερραϊκός Κρι Κρι: «Διπλασίασε τις νίκες του»!

Μετά τη νίκη της επί της Α.Ε. Σερρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι έφηβοι του  Πανσερραϊκού Κρι Κρι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Παρά τις απουσίες δύο βασικών αθλητών (Τσιαντής Βλ. τραυματίας και Πλατνάρης Ν. οικογενειακοί λόγοι), στην αρχή του αγώνα τα «λιοντάρια» πήραν «κεφάλι» στο σκορ, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με  23-11. Ωστόσο, στη συνέχεια η δυνατή και μαχητική ομάδα του Κώστα Σίσκου αντέδρασε σωστά με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 30-33! Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «κόκκινοι» κατάφεραν να επιβάλουν εκ νέου τον ρυθμό τους τόσο σε επίθεση όσο και άμυνα, με αποτέλεσμα η τρίτη περίοδος να κλείσει με διαφορά ασφαλείας υπέρ τους (58-42), ώστε στην τελευταία περίοδο να χρειάζεται μόνο η διαχείρισή της για να διαμορφωθεί το τελικό 72-65.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας κ. Φ. Κοκολιός δήλωσε: «Γνωρίζοντας την ομάδα του Ορφέα από τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια σκληρή ομάδα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Για τον λόγο αυτό προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για μια τέτοια κατάσταση, με αποτέλεσμα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα, παρά τις απουσίες δυο βασικών μας παικτών που στη θέση τους επιστρατεύσαμε τους «παίδες» Μπακάλης Π. και Μουστακλή Φ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και συνεχίζουμε με την ίδια ένταση».    
Δεκάλεπτα: 23-11, 07-22, 28-09, 14-23
Πανσερραϊκού Κρι Κρι (Φ. Κοκολιός): Χρυσοστομίδης 12, Αποστολίδης 14, Αναστασιάδης 6,  Κοπίλης 13, Καϊμακάμης 4, Μπουναρτζής 3, Καμήλαλης 4, Μουστακλής, Γρίψιος 16, Μπακάλης.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.