Thursday, October 26, 2017

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Ξεκινάει αύριο Παρασκευή 27/10 στις 6 το απόγευμα, με τις ομιλίες του Ζαν Λυκ ΜΕΛΑΝΣΟΝ
και της Ζωής ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
η τριήμερη Συνάντηση Εργασίας της Πλεύσης Ελευθερίας και των Κινημάτων, στον Πολυχώρο Academy (Πειραιώς 117, Αθήνα), με σύνθημα:
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Στη διάρκεια του τριημέρου θα παρουσιαστούν εντελώς καινούριοι τρόποι οργάνωσης, δράσης και παρέμβασης, ενώ ομιλητές από όλον τον κόσμο θα μιλήσουν για την Ανυπακοή, το Χρέος, τη Δικαιοσύνη και….ένα θέμα-έκπληξη και επιστέγασμα της δράσης.
Εκτός από τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, στη διάρκεια του τριημέρου θα μιλήσουν ή θα παρέμβουν με βίντεο σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής, όπως ο τ. Πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα, που διέγραψε το 70% του χρέους της χώρας του, ο βουλευτής και τ. Υπουργός της Ισλανδίας Όγκμουντουρ Γιόνασον, η βουλευτίνα της Καταλονίας Εουλάλια Ρεγκουάν, αλλά και ακτιβιστές δικηγόροι των κινημάτων κατά των εξώσεων στην Ισπανία, άνθρωποι των κινημάτων, η νεολαία του Momentum, καλλιτέχνες, ανεξάρτητοι δημιουργοί, άνθρωποι του πολιτισμού.
Θα προβληθούν ντοκυμαντέρ ανεξάρτητων παραγωγών, αλλά και τα πρωτότυπα βίντεο της Πλεύσης Ελευθερίας και των συνδεδεμένων κινημάτων, που αντιπροσωπεύουν τον διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας που ακολουθεί το κίνημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε χθες τη δική της πρόσκληση στους πολίτες, στην οποία τους καλεί να πάρουν την ευθύνη να χτίσουν μαζί ένα κίνημα που δεν θέλει να είναι κόμμα!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.