Thursday, October 26, 2017

Κλειστός για ένα μήνα ο κόμβος Σιδηροκάστρου!

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κόμβο Σιδηροκάστρου - Πώς θα διεξαχθεί η κυκλοφορία
Απαραίτητες προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροκάστρου θα ισχύουν από 30 Οκτωβρίου 2017 σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε.
Συγκεκριμένα για την εκτέλεση των προτεινόμενων εργασιών για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του κυκλικού κόμβου Σιδηροκάστρου, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ απαιτείται ο αποκλεισμός του κόμβου και των προσβάσεών του, περίπου για 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει, ότι εκτός από τις λωρίδες επιτάχυνσης / επιβράδυνσης της Εγνατίας Οδού, θα αποκλειστούν και οι οδοί που συνδέονται άμεσα με τον εν λόγω κόμβο.
Σύμφωνα με την μελέτη της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ , η οποία εγκρίθηκε από την ΔΙΠΕΧΩΣ ΠΚΜ, οι κινούμενοι με κατεύθυνση το Σιδηρόκαστρο τόσο στον Κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού όσο και στο επαρχιακό και τοπικό οδικό δίκτυο και το αντίστροφο, θα ενημερώνονται έγκαιρα για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κατάλληλη εργοταξιακή πληροφοριακή σήμανση, και μέσω των προτεινόμενων παρακάμψεων θα καταλήγουν στον προορισμό τους.
Η κίνηση των οχημάτων για την περίοδο κατασκευής των έργων θα γίνεται μέσω των παρακάτω εκτροπών όπως αναλυτικά αναφέρει η σχετική μελέτη.






Αναμένουμε την σχετική απόφαση και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.