Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Συνεχείς είναι οι αστυνομικοί έλεγχοι στον Προμαχώνα Σερρών για την πάταξη του λαθρεμπορίου

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

Ένας 55χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 70 πακέτα τσιγάρων και 30 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Ένας 43χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 120 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Ένας 57χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 43,66 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Ένας 39χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 20 φιάλες με συνολικά 14 λίτρα αλκοολούχου ποτού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Ένας 51χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα ένα δοχείο που περιείχε 11 λίτρα αλκοολούχου ποτού, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 71 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν σε όχημα, 31 συσκευασίες με συνολικά 3 κιλά και 100 γραμμαρίων γεωργικών φαρμάκων, μη εγκεκριμένων από την αρμόδια Υπηρεσία.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα των συλληφθέντων.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.