Wednesday, October 25, 2017

Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός: 2η συνεχόμενη νίκη για τα «λιονταράκια»

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2017-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α’ ΦΑΣΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: 3Η αγωνιστική
2η συνεχόμενη νίκη για τα «λιονταράκια»

Ξεκίνησε πρόσφατα το παιδικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης για τον Α’ όμιλο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. στο οποίο ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ - ΚΡΙ συμμετέχει με ένα καινούργιο σύνολο που προπονεί και κοουτσάρει ο Σταύρος Ιωσηφίδης. Τα «λιοντάρια» διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και παρουσιάζονται βελτιωμένοι από μέρα σε μέρα.
Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Γ.Σ Σερρών της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 68-45, σημειώνοντας έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα του Γ.Σ.Σ. μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και τις αρχές του 3ου δεκαλέπτου. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα μας, καθώς τα «λιονταράκια» άλλαξαν την αγωνιστική τους συμπεριφορά και κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο ενός αξιόμαχου συνόλου.
Ο προπονητής Σταύρος Ιωσηφίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στην διάθεσή του και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας κυρίως στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο.   
Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που έδωσε δυναμικά το «παρών» σε ένα ακόμα παιχνίδι του παιδικού μας τμήματος.
Ευχόμαστε στην ομάδα και τον προπονητή του Γ.Σ. Σερρών 2017 καλή επιτυχία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Επόμενη αγωνιστική στις 29/10/2017 στις 17:00μ.μ. Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί  στο κλειστό γυμναστήριο στης Κοιλάδας από την ομάδα των Ικάρων.

«Μια πόλη, ένας νομός…Πανσερραϊκός!»

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.