Friday, October 27, 2017

Γιάννης Μαγκριώτης: ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΩΝΥΜΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 2011.

Αν οι πολίτες δεν τις κατανοήσουν, όπως και πολλές άλλες, η χώρα θα σέρνεται, στα αδιέξοδα
-Σήμερα στην Βουλή, ο Τσίπρας, αρχηγός τής αυτοαποκαλούμενης Ριζοσπαστικής Αριστεράς, υποστήριζε, την αγορά αμυντικού εξοπλισμού από τις ΗΠΑ και την ανανέωση της σύμβασης της Αμερικανικής βάσης, στην Σούδα.
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ζητούσε η Ελλάδα, να αγοράσει Ρωσικά οπλικά συστήματα και όχι Αμερικάνικα.
-Σήμερα επίσης, η Κυβέρνηση δήλωσε δικαιωμένη, γιατί εγκρίθηκε η δόση των 800 εκατ ευρώ από τον ESM, του δανείου των 86 δις ευρώ, του τρίτου Μνημονίου, πού ψήφισε η ίδια.
Πώς μπορεί αυτή η κυβέρνηση να είναι δικαιωμένη, όταν για να πληρώσει μισθούς, συντάξεις και τις οφειλές προς τους πολίτες σήμερα, πρέπει να συνεχίσει να παίρνει δάνεια και να μειώνει, ακόμη περισσότερο τα εισοδήματα των πολιτών;
Και γιατί, επειδή η κυβέρνηση του 2010, με 22 δις ευρώ πρωτογενές έλλειμμα και 36 δις ευρώ έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης, δεν μπορούσε να πληρώσει πολύ υψηλότερες δαπάνες για μισθούς και συντάξεις, χωρίς δανεικά από τούς Εταίρους, και χωρίς τις αρχικές περικοπές, είναι Αμερικανογερμανοπροσκυνημένη;


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.