Sunday, October 22, 2017

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στον Προμαχώνα Σερρών για την πάταξη του λαθρεμπορίου

Συνελήφθησαν χθες (21-10-2017) 3 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 700 λίτρα αλκοολούχων ποτών
Συνελήφθησαν χθες (21-7-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, από ειδικά αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, συνελήφθησαν:
·         Ένας 43 χρονος υπήκοος Ρουμανίας , καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, δοχεία και φιάλες με συνολικά 427,75 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
·         Ένας 57χρονος και μία 52χρονη, υπήκοοι Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχ ουν εισάγει και να μεταφέρ ουν με όχημα, συσκευασίες με συνολικά 274,8 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία ποτά (702,55 λίτρα) κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.