Sunday, October 22, 2017

Και εγένετο…Πανσερραϊκός Κρι Κρι!

Η Κρι Κρι επίσημος χορηγός των «λιονταριών» στο μπάσκετ!

Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την κορυφαία Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι Α.Ε. για την αθλητική  περίοδο 2017-2018.

  Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα, χθες το απόγευμα (18-10-17), στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας παρουσιάστηκαν τα αγωνιστικά τμήματα των «κόκκινων» και οι αθλητικές στολές τους, τις οποίες κοσμεί το λογότυπο της  Κρι Κρι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατόπιν συμφωνίας των δύο πλευρών και βάσει του κοινού οράματος για την πορεία της ομάδας, το όνομα της μεγάλης σερραϊκής εταιρείας τοποθετείται δίπλα στο ιστορικό όνομα του Πανσερραϊκού και εφεξής η ομάδα θα αγωνίζεται επίσημα σε όλες τις κατηγορίες (ανδρών, εφήβων, παίδων και παμπαίδων) ως Πανσερραϊκός Κρι Κρι.

Η έκπληξη στον Πρόεδρο της Κρι Κρι

 Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο αρχηγός της ομάδας ανδρών, Χρήστος Ιακωβίδης έδωσε, εκ μέρους όλης της ομάδας, μια φανέλα στον Πρόεδρο της Κρι Κρι, η οποία ανέγραφε το όνομα του.

 Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας ο κ. Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, δήλωσε: «Θέλοντας να ανταποδώσουμε τη στήριξη της σερραϊκής κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια, ενισχύουμε την αθλητική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Η Κρι Κρι επιβραβεύει την προσπάθεια και ενθαρρύνει τη νέα γενιά να ασχοληθεί μαζικά με τον υγιή αθλητισμό. Ελπίζουμε με τη χορηγία μας να ωθήσουμε την ομάδα του Πανσερραϊκού να πάει πιο μακριά και να μας κάνει ακόμη πιο περήφανους

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκού ευχαριστεί την Κρι Κρι Α.Ε. και τον Πρόεδρο της, κ. Παναγιώτη Τσινάβο για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξη στα πρώτα βήματα του έργου της.




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.