Wednesday, October 25, 2017

Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός: «Πρεμιέρα…με το δεξί!»

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2017-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ
Α’ ΦΑΣΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: 1Η αγωνιστική
«Πρεμιέρα…με το δεξί!»
Οι φιλόδοξοι έφηβοι του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ ξεκίνησαν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της ενάντια στην πολύ ανταγωνιστική ομάδα της Α.Ε.Σ. επικρατώντας με σκορ 57-63.
Από την αρχή του αγώνα τα «λιοντάρια» κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό με την άμυνα τους να ξεκινάει από τα 4/4 του γηπέδου. Έτσι, με σωστή διαχείριση στο έμψυχο δυναμικό τους  κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας κ. Φώτης Κοκολιός δήλωσε: «Αγωνιστικά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε, μιας που οι μισοί περίπου παίκτες της ομάδας είναι τελειόφοιτοι λυκείου, και, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών τους στο σχολείο, οι παρουσίες τους στις προπονήσεις δεν είναι οι αναμενόμενες. Επίσης, οι 6 από τους 12 αθλητές της ομάδας στελεχώνουν και το ανδρικό τμήμα έχοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Συνεπώς, και η σωματική κόπωση ήταν ένα από τα κομμάτια του παιχνιδιού που έπρεπε πρωτίστως να διαχειριστούμε, αφού πέρασαν λιγότερες από 24 ώρες από το προηγούμενό τους παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση.»
Τα δεκάλεπτα:  12-19, 18-20, 11-16, 16-8
Πανσερραϊκός Κρι ΚΡΙ (Κοκολιός): Χρυσοστομίδης 4, Αποστολίδης 14, Αναστασιάδης 6, Τσιαντής 7, Κοπίλης 4, Καϊμακάμης 10, Μπουναρτζής 7(2), Καμήλαλης, Μουστακλής, Πλατνάρης 5, Γρίψιος 16, Μπακάλης.

«Μια πόλη, ένας νομός…Πανσερραϊκός!»

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.