Monday, October 30, 2017

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «εκτέλεσε» το ολυμπιακό ιδεώδες στο βωμό της ανεπάρκειας και της … πείνας του!

Η «εκτέλεση» του Ολυμπιακού Ιδεώδους στην Ροδόπολη 28.10.2017
Του Χρήστου Κατσαρού
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, κ. Αθανάσιος Βασιλειάδης, φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και του θεσμού που εκπροσωπεί, επειδή ενέπλεξε το Ολυμπιακό Φως με την πείνα που πιστεύει ότι διακατείχε την ομάδα των εθελοντών και των εκπρόσωπων της χώρας που διοργανώνει την χειμερινή Ολυμπιάδα του 2018 στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας.
Αντίθετα με όσα επικαλέστηκε ο κύριος Πρόεδρος στην εκδήλωση , που έλαβε χώρα στην Ροδόπολη Σερρών, δεν παραδίδονται αναμνηστικά του μουσείου της Ακρόπολης με κριτήριο το «φαΐ». Ακόμα, δεν μπορεί κανείς να επικαλείται το φαΐ την ώρα που δηλώνει ότι την συγκεκριμένη εκδήλωση την παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης σε ζωντανή μετάδοση. Αυτά τα δύο στοιχεία, ακόμα και αν πρόκειται για χιούμορ – κακόγουστο, όπως εμείς πιστεύουμε – είναι μειωτικά για την Ελλάδα και δεν εκφράζουν ούτε το Ολυμπιακό Πνεύμα ούτε και την πανανθρώπινη άξια του Ελληνικού Πολιτισμού, αλλά παράλληλα φέρνουν και σε δύσκολη θέση και τον οικοδεσπότη που φιλοξενεί την συγκεκριμένη εκδήλωση, εν προκειμένω την Τοπική Κοινότητα της Ροδόπολης, καθώς η ευθύνη για την πρόσκληση σε γεύμα των καλεσμένων εμπίπτει στην δική της αρμοδιότητα και όχι στου κυρίου Προέδρου, ο οποίος, τρόπον τινά αυτοπροσκλήθηκε στο τραπέζι, το οποίο ήδη είχε πλουσιοπάροχα προετοιμάσει η Τοπική Κοινότητα και ο Αντιδήμαρχος και στο οποίο ο κύριος Βασιλειάδης ήταν ήδη προσκεκλημένος ως εκ της θέσεως του. 
Να επισημάνουμε επίσης ότι τελείται όχι το άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας με σπίρτα ή κάποιο τεχνητό μέσο, αλλά η αφή της και ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελούνται και δεν <<εκτελούνται>>, γιατί έτσι ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, όχι μόνο η ελληνική γλώσσα, αλλά και η εικόνα της Ελλάδας σε όλη την ανθρωπότητα. 
Τα παραπάνω λάθη και οι αβλεψίες του Προέδρου αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα, καθώς ακούστηκαν ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτώβριου, ημέρα μνήμης ενός αγώνα που σκοπό είχε την διαφύλαξη των ιδεωδών του Ελληνικού Πνεύματος και των πανανθρώπινων αξίων του.
Πρέπει επιτέλους, σε υπεύθυνες θέσεις, να τοποθετούνται προσωπικότητες που να μπορούν να υπηρετούν άξια τον θεσμό που αναλαμβάνουν να υπηρετήσουν!

Η «εκτέλεση» του Ολυμπιακού Ιδεώδους στην Ροδόπολη 28.10.2017 https://youtu.be/MNyk4WMD2hI

Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
ΤΗΛ: 6945488779



Διαβάστε σχετικά:

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.