Tuesday, October 31, 2017

«Ψηλά το κεφάλι»… παρά την ήττα για τα «λιονταράκια»

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2017-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α’ ΦΑΣΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: 4Η αγωνιστική

«Ψηλά το κεφάλι»… παρά την ήττα για τα «λιονταράκια»
  Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, η ομάδα των «λιονταριών» αντιμετώπισε την ομάδα των Ικάρων γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 35-69. Παρά το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο 1ο δεκάλεπτο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς τα πολλά λάθη και οι βιαστικές ενέργειες στα επόμενα 3 δεκάλεπτα επέφεραν την ήττα.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «λιονταράκια» αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και έτσι στο παρκέ παρέμειναν για αρκετή ώρα, οι γεννηθέντες το 2003, από τους οποίους ο προπονητής έμεινε ευχαριστημένος για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα τους.
 Για τον Σταύρο Ιωσηφίδη, το αποτέλεσμα δεν προβληματίζει τόσο, όσο η αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών, κυρίως μετά την 1η περίοδο, κάτι που επισημάνθηκε και στους ίδιους τους παίχτες αμέσως μετά το παιχνίδι.   
 Ευχόμαστε στην ομάδα και τον προπονητή των Ικάρων καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 Επόμενη αγωνιστική στις 05/11/2017 στις 17:00μ.μ. Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί  στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ρούπελ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.