Tuesday, October 31, 2017

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ . . . «4x4»!

Στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ o Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ πέτυχε την ισάριθμη νίκη του, αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Ηράκλειας Σερρών, και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με μοναδικό συγκάτοικο τον Κ.Α.Ο. Δράμας.
Για άλλη μια φορά, οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν βασιζόμενοι στο νεανικό τους σύνολο, μολονότι οι έφηβοι αθλητές τους -6 στους δώδεκα παίκτες της ομάδας- προερχόταν από ένα δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού το οποίο διεξήχθη λιγότερο από 24 ώρες νωρίτερα! Παρόλα αυτά, έγινε σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και τα «λιοντάρια» με ταλέντο τους ξέφυγαν στο σκορ από την αρχή του αγώνα (1η περίοδος 8-21), χωρίς να ξανακοιτάξουν πίσω, με τη διαφορά να πλησιάζει και τους 20 πόντους (3η περίοδος 44-62).

Ο προπονητής της ομάδας κ. Φώτης Κοκολιός δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Προσπαθήσαμε να τηρήσουμε τις βασικές αρχές που έχουμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, κάτι που καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, δε δείξαμε την απαραίτητη προσοχή και ετοιμότητα στην άμυνα ζώνης των αντιπάλων μας στην 4η περίοδο. Επιπλέον, η κόπωση των νεαρών αθλητών μας ήταν φανερή, αλλά παρόλα αυτά είμαστε ευχαριστημένοι από την εκτός έδρας νίκη. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι την προσπάθειά μας, και καλούμε τον κόσμο το προσεχές Σάββατο 4.11.2017 και ώρα 17.00 στην έδρα μας, στο γήπεδο της Ομόνοιας, να μας ενισχύσει με την παρουσία του στον κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης αγώνα με την ομάδα του Κ.Α.Ο.Δ.»
Τα Δεκάλεπτα: 8-21, 27-41 (ημ.), 44-62, 57-70
Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Φ. Κοκολιός): Καϊμακάμης, Γεωργιανός 3, Αποστολίδης 5, Μπουναρτζής, Κοπίλης 8 (1), Φραγκούλης 10 (2), Χατζηστεφάνου 27 (5), Σταματόπουλος 4, Παρχαρίδης 13 (4), Τσανάκας, Γρίψιος.
Μ.V.P: Χατζηστεφάνου Νίκος


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.