Friday, December 22, 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ: 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Σερρών 
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Ο Σύλλογος μας συμμετέχει  σε τουρνουά μπάσκετ στο οποίο  θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ της Κοιλάδας(Σερρών) 27 και 28 Δεκ 2017.
Τα φροντιστήρια που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα παίξουν μεταξύ τους αγώνες στις 27/12/2017 και τις ώρες 14:00 έως 16:15 .
Το τουρνουά έχει και δύο θέματα ευαισθητοποίησης των παιδιών αλλά και όλων μας.


1ον Αντί εισιτηρίου καλούμε ΟΛΟΥΣ σας(ΠΡΕΠΕΙ να ενημερώσετε τους Καθηγητές και Μαθητές των Φροντιστηρίων σας. Να είναι Ολοι εκεί) κατά τη διάρκεια των αγώνων να φέρετε συσκευασμένα τρόφιμα (στο χώρο του ΔΑΚ Σερρών)που μπορούν να μαγειρευτούν για την ενίσχυση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
2ον Στο τουρνουά συμμετέχει και υποστηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Σερρών όπου θα γίνει ενημέρωση για την αναγκαιότητα να γίνουμε όλοι Δότες Μυελού των Οστών.Καλό θα είναι να προτρέψετε τα παιδιά να ενημερωθούν για την αξία και το μεγαλείο του εθελοντισμού. Έιναι σημαντικό να μάθουν ότι με μια εύκολη πλέον διαδικασία και αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο τους μπορούν να σώσουν μια ζωή. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει ομάδα του ¨Χάρισε Ζωή¨ στην οποία ο καθένας από μας μπορεί πολύ εύκολα με λήψη Στοματικού Επιχρίσματος(Σάλιου) να γίνει εθελοντής δότης Μυελού των οστών.Η ενημέρωση θα γίνει στις 27-12-2017 στις 18:00 στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου.
 Την Παρασκευή 22-Δεκ συμμετέχουμε σε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ προς ενημέρωση όλων.
 Σας αποστέλλουμε την αφίσα της εκδήλωσης και σας ζητάμε να προωθήσετε όπως  μπορείτε την Εκδήλωση.
 Περιμένουμε τη στήριξη και τη συμμετοχή σας.
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΓΓΑΛΗ ΕΛΕΝΗ                                 ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.