Friday, December 22, 2017

Νέα οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε την κόρη του και κρεμάστηκε

Νέα οικογενειακή τραγωδία, στην Ξάνθη αυτή τη φορά. Πατέρας σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια κρεμάστηκε. 
Η 18χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, ενώ ο 49χρονος πατέρας της βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση με τα χέρια του ματωμένα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας φέρεται να είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Το περιστατικό συνέβη στη Σμίνθη. 


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Χanthi2, δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος, άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος επειδή η κόρη του είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. 
Η Αστυνομία που έφτασε και απέκλεισε το σημείο ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ αναζητεί το όπλο του φόνου.
Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης ο οποίος εξέτασε τα δύο άψυχα σώματα, σε δήλωσή του αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.
Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι τέσσερις αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη .Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν, ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές. 

ΠηγήXanthi2.gr, thetoc.gr

ΦωτόShutterstock

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.