Friday, December 22, 2017

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων (Foto - Vinteo)

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιοποίηση φωτογραφιών, στοιχείων ταυτότητας και βιντεοληπτικού υλικού από τον τρόπο δράσης 25χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμούς κατ΄εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:
  • τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 18-12-2017 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού (σχετικό το από 21-12-2017 Δελτίο Τύπου).
  • βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφαίνεται ο τρόπος της εγκληματικής του δράσης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΣΤΑΜΟ Αναστάσιο-Θεοδόσιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 22-2-1992 στην Αθήνα.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορούμενου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
22-12-2017: Βίντεο από την εγκληματική δράση 25χρονου ημεδαπού https://youtu.be/x76-E4ml8E8 


 Βιντεοληπτικό υλικό απο τον τρόπο εγκληματικής δράσης του 25χρονου ημεδαπού, που διέπραττε βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμούς, στην περιοχή των Αμπελοκήπων

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.